top of page

FÖRELÄSNINGAR

Jag föreläser på flera teman och i flera sammanhang, både på mindre och större företag och skolor, men även till privatpersoner i olika konstellationer.  Grunden i dem alla är att du som individ är den som har ansvar för ditt liv och det är du som väljer hur du vill leva och må. Jag står för att förmedla kunskap och den senaste forskningen kring livsstil och levnadsvanor, men utan pekpinnar. Att låta den som lyssnar känna att de har både kraft och kunskap att kunna göra en skillnad i sina liv, är det som jag strävar emot när jag föreläser och ofta får höra som återkoppling efteråt. 

Populära föreläsningsteman: 
 
 "Smartare hjärna, starkare kropp och sundare själ"-om träningens effekter på kropp, hjärna och psykiskt mående. 
Behöver du eller dina anställda mer motivation och kraft för att komma igång med regelbundna vanor så är det här en mycket bra start. Läs mer under våra recensioner från tidigare kunder här 

"Mat som medicin"-vad ska vi egentligen äta för att må bra och förebygga sjukdom? Vad säger de stora studierna gjorda på befolkningsnivå och hur gör man för att få till bra matvanor. Grundläggande kostkunskap där mat kan betraktas som en viktig del i en förebyggande behandling eller som ett komplement till läkemedel vid etablerad sjukdom. Vi pratar även en del kring vår viktiga tarmflora och hur vi kan förebygga inflammation, grunden till de flesta sjukdomar. 
"Stress och återhämtning"-bli hållbar. Hur förebygger vi utmattning och ökar vår kreativitet? Vilka är riskfaktorerna för att bli utmattad, tidiga varningstecken, hur blir man frisk? Hur gör man för att återhämta sig i vardagen och få en bra balans i livet. 
"Det hälsosamma självledarskapet" Workshop- Hur vi konkret förändrar levandsvanor och optimerar förutsättningar att behålla dem. En workshop där vi inte bara pratar om de goda vanorna utan jobbar med att nå dem i verkligheten. Det kan handla om allt från att vårda sina relationer, öka sin återhämtning eller förbättra sin mentala diet. 

 Välkommen att skicka en bokningsförfrågan, så kan vi fortsätta en dialog om vad du eller ditt företag behöver. 
Kanske vill du att vi hjälps åt att arrangera några dagars konferens för hela företaget, eller en för enbart ledningsgruppen  där både träningspass och föreläsningar ingår varvat med era egna önskemål, för en friskare och piggare framtid. Jag är öppen för diskussion om upplägg och har stora erfarenheter att arrangera även utlandsresor. 

Referenser hittar du här
Bokningsförfrågan

Ditt meddelande är mottaget.

Vi återkommer inom kort.

Mia föreläser 1 .JPG
Foto: Hannah Karlberg
bottom of page