FÖRELÄSNINGAR

Jag föreläser på flera teman och i flera sammanhang, både på mindre och större företag och skolor, men även till privatpersoner i olika konstellationer.  Grunden i dem alla är att du som individ är den som har ansvar för ditt liv och det är du som väljer hur du vill leva och må. Jag står för att förmedla kunskap och den senaste forskningen kring livsstil och levnadsvanor, men utan pekpinnar. Att låta den som lyssnar känna att de har både kraft och kunskap att kunna göra en skillnad i sina liv, är det som jag strävar emot när jag föreläser och ofta får höra som återkoppling efteråt. 
Populära föreläsningsteman: 
 
 "Smartare hjärna, starkare kropp och sundare själ"-om träningens effekter på kropp, hjärna och psykiskt mående. 
"Mat som medicin"-vad ska vi egentligen äta för att må bra och förebygga sjukdom? Grund läggande kostkunskap samt det senaste om vår viktiga tarmflora och hur vi kan förebygga inflammation, grunden till de flesta sjukdomar. 
"Stress och återhämtning"-bli hållbar. Hur förebygger vi utmattning och ökar vår kreativitet? Vilka är riskfaktorerna för att bli utmattad, tidiga varningstecken, hur blir man frisk? 
"Det hälsosamma självledarskapet" Workshop- Hur vi konkret förändrar levandsvanor och optimerar förutsättningar att behålla dem. En workshop där vi inte bara pratar om de goda vanorna utan jobbar med att nå dem i verkligheten. 
 Välkommen att skicka en bokningsförfrågan, så kan vi fortsätta en dialog om vad du eller ditt företag behöver. 
Kanske vill du att vi hjälps åt att arrangera några dagars konferens för hela företaget, eller en för enbart ledningsgruppen  där både träningspass och föreläsningar ingår varvat med era egna önskemål, för en friskare och piggare framtid. Jag är öppen för diskussion om upplägg och har stora erfarenheter att arrangera även utlandsresor. 
Referenser hittar du här
Bokningsförfrågan
arrow&v

Ditt meddelande är mottaget.

Vi återkommer inom kort.