top of page

Läkarmottagning

Mellan åren 2018-2022 har jag drivit en mottagning i helt privat regi i Sigtuna Kommun. Där arbetade jag för att ge mina patienter tid och en grundlig utredning/undersökning samt gå till botten med ohälsa. Numera är jag konsult på en vårdcentral i Sigtuna och tar emot patienter via dem på traditionellt vårdcentralsmaner. Jag gör inte längre utredningar via min egen mottagning men jobbar med livsstilsfrågor. Vi ser då tillsammans hur livsstilen inverkar och jag stöttar för att förändra vanor som gör dig sjuk, men också stärka sådant som håller dig frisk. Läs mer om mig, mitt förhållningsätt och mina kompetenser här. 

Eller lyssna på en podd med mig, där jag intervjuas av kloka Anna Persdotter och Niki Tramonta från Form Holistic genom att klicka här:

För att boka ett hälsobesök hos mig, skicka ett mail så återkommer jag. Det gör du enklast här.

Pris för nybesök 45 minuter är 1500 kronor och återbesök 30 minuter kostar 1000 kr. 

Du hittar mig i samma lokaler som Märsta Kirurgi och Företagshälsovård MKFHV på Nymärsta Gränd 2, plan 3A Märsta centrum. 
Vi har ett bra och nära samarbete. Där finns både kirurg och ortoped samt en företagssjuksköterska om du behöver vidare hjälp. Är du företagare och vill knyta upp dig och dina anställda till företagshälsovården går det också bra såklart. 

Grapefruit and Vitamins
Bokningsförfrågan

Ditt meddelande är mottaget.

Vi återkommer inom kort.

bottom of page