top of page

Hälsomottagning

Känner du att det liv du lever får dig att må bra? Kanske är du företagare med ansvar för anställda och vill få dem att må så bra som möjligt. 

Finns det vanor eller mönster som du skulle vilja få hjälp att förändra? Jag stöttar både enskilda individer eller grupper till en bättre hälsa. 

Stämmer nedanstående in på dig eller någon av dina arbetstagare, kan du genom att kontakta mig genom att boka dig till mig på Sigtuna Vårdcentral, där jag numera jobbar. Det går också att skicka din fråga via formuläret bredvid. 

Har du drabbats av ohälsa på ett eller annat sätt och vill försöka må så bra du kan trots det? 

Kanske vill du hitta ett sätt att vara mer fysiskt aktiv.  Kanske vill du ha stöttning kring dina matvanor. Har du behov av att varva ned och minska de skadliga effekterna av stress som finns i ditt liv? Vill du göra livsstilsförändringar kan jag  hjälpa dig på vägen och har lång erfarenhet av att stötta dig, visa på dina styrkor och sänka hindren för att nå dina mål. 

Många patienter som kommer till mig önskar få hjälp av någon med medicinsk kompetens som ser till helheten och patientens friskfaktorer likväl som sjukdomar. 


Att leva på ett hållbart sätt blir allt viktigare i dagens samhälle där tempot är högt. De som lär sig att stärka det friska och att balansera mellan aktivitet och vila kommer att vara de som håller sig välmående.  

Mia_Hanna _edited.jpg
Bokningsförfrågan

Ditt meddelande är mottaget.

Vi återkommer inom kort.

bottom of page